Covisian Albania

BASHKOHU në Ekipin e COVISIAN ALBANIA

Informacioni që fut do të na ndihmojë t'ju njohim më mirë dhe do të na lejojë të gjejmë rolin e përshtatshëm më të mirë për ju.

Do të jeni pjesë e një grupi të ri por ambicioz, do të provoni veten dhe do të kapërceni të gjitha limitet tuaja, duke kontribuar në një mënyrë unike në rrugën tuaj të rritjes dhe të kompanisë.